Talent-op-1

Talent-op-1

Ken jij jouw talenten en kwaliteiten?

Ontwikkel, onderzoek, ontplooi je talenten en ontdek:
waar je hart echt ligt; hoe je tot een goede (studie/werk) keuze komt; welke weg jij wilt bewandelen en hoe jij het beste tot je recht komt!

Workshop voor Vrouwen

WorkshopsPosted by Gemma Steemers Mon, September 26, 2016 09:12:26

Workshop "Van droom naar werkelijkheid"
Een eerste stap om op creatieve wijze je doelen en wensen te gaan realiseren

Wat zijn jouw wensen? Je dromen?

Wat doe je het allerliefst?

Hoe kan je dichterbij je droom komen?

Hoe ziet die droom er überhaupt uit?

Welke drempels kom je tegen?

Met welke keuzes worstel jij en hoe kan je die omzetten in concrete acties?

In deze workshop, ga jij je dromen omzetten in acties! Wat zijn je passies, je wensen? Waar ligt je hart? En hoe kan jij je wensen omzetten in concrete doelen en acties. Hoe kan jij van je droom, je werkelijkheid maken?

Tijdens deze workshop ga je ontdekken waar je passies, ambities en krachten echt liggen....groot of klein. Voor deze workshop hoef je niet creatief te zijn in de zin van schilderen, maar ga je door middel van onder andere, moodboards, visualisatie en interactie leren kijken naar waar jij enthousiast van wordt en hoe je dit kunt omzetten in acties.

Heb jij een passie, een wens, een droom, op welk gebied dan ook, ....dan is dit je kans om er aan te beginnen. En ik durf je te beloven, dat je aan het einde van de dag niet alleen vol zit met ideeën maar ook de tools (middelen) mee krijgt om je wensen te gaan uitvoeren.

Tijdens de workshop begeleid en motiveer ik jou, op grond van mijn kennis en ervaring als ondernemer, coach en kunstenaar, om te beginnen jouw droom te verwezenlijken. Aan de workshop kunnen maximaal 8 vrouwen deelnemen zodat er ruimte is om elkaar te inspireren en ideeën/tips uit te wisselen.

Let op: kom jij samen met een vriendin, familielid of iemand anders? Dan ontvang jij maar liefst 20% korting op de workshop en betaal jij maar €60 voor de gehele dag!

Datum: vrijdag 28 oktober 2016
Tijd: 11.00 tot 16.00 uur
Kosten: €75,00 inclusief koffie/thee, lunch, borrel, handboek en alle materialen.
Plaats: Haagweg 4, G10, Leiden

Maximaal 8 personen

Inschrijving tot en met 20 oktober 2016
Mail naar gemma@talent-op-1.nl


  • Comments(0)//www.talent-op-1.nl/#post19