Talent-op-1

Talent-op-1

Ken jij jouw talenten en kwaliteiten?

Ontwikkel, onderzoek, ontplooi je talenten en ontdek:
waar je hart echt ligt; hoe je tot een goede (studie/werk) keuze komt; welke weg jij wilt bewandelen en hoe jij het beste tot je recht komt!

Eric, 18 jaar

ErvaringenPosted by Gemma Steemers Thu, February 25, 2016 10:56:05

"Tijdens mijn gesprekken met Gemma voelde ik me echt op mijn gemak. Het praten met haar voelde alsof je tegen een hele goede vriend of vriendin aan het praten was. Hierdoor was het makkelijk voor haar om me echt goed te begrijpen en me met mijn problemen te helpen. De sfeer was hierdoor ook altijd super relaxed.

Ze hielp me over bepaalde drempels heen te stappen, ook al deed ik dat uiteindelijk zelf, door me aan te moedigen en uit te dagen. Om mij hiermee te helpen, gaf ze me iedere week subtiele opdrachten om op mijn eigen tempo naar iets op te bouwen.

Gemma is een super fijne vrouw en ik ben haar zo dankbaar voor alles!! Haar empathisch vermogen maakte alles super fijn en vertrouwd. Door haar heb ik echt goed inzicht gekregen in mezelf en wat ik wil doen in de toekomst en ik denk niet dat ook maar iemand anders hetzelfde had kunnen doen."

Eric

  • Comments(0)//www.talent-op-1.nl/#post13

"Vlindertje" (bijnaam) 32 jr

ErvaringenPosted by Gemma Steemers Thu, September 10, 2015 14:46:03

"Gemma is iemand met een groot hart. Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat ik de voortgang van mijn kunst voor een groot deel aan haar te danken heb. Ik zag het niet meer zitten om er verder mee te gaan en precies op het juiste moment raapte ze me van de vloer.

Gemma's talent is dat ze uitgaat van ieders eigen unieke kracht. Ze heeft veel mensenkennis opgedaan waardoor ze veel situaties herkent. Ik heb een aantal verschillende psychologen gezien in mijn leven, maar zelden eentje die je niet (onbewust) een eigen kant op probeert te duwen. Gemma is een meester in luisteren en begrijpen wat diegene nodig heeft. Ze weet je sterk te maken met je eigen wapens."

"Vlindertje"

  • Comments(0)//www.talent-op-1.nl/#post12

Balder, 21 jaar

ErvaringenPosted by Gemma Steemers Thu, September 19, 2013 15:52:16

Bericht via sms:

"Alles gaat goed! Ik heb een nieuwe appartement gevonden met drie andere goede vrienden/studiegenoten!

Ik mocht ook door naar het tweede jaar waarin ik de twee vakken opnieuw moet doen die ik niet gehaald heb. Ik heb sinds ons laatste gesprek geen terugval gehad.. alles zoiets als een rechte pijl omhoog smiley. Nogmaals bedankt voor je hulp!"

Balder, 21 jaar
student


  • Comments(0)//www.talent-op-1.nl/#post6

Jim, 21 jaar

ErvaringenPosted by Gemma Steemers Wed, February 20, 2013 12:25:26

'De gesprekken bij Talent-op-1 waren relaxed en gezellig en hebben mij goed geholpen om een studiekeuze te maken op basis van wat bij mijn persoonlijkheid past en in welke dingen ik goed ben.

Iedereen die twijfelt over zijn keuze of niet weet wat voor soort studie bij hem/haar past kan ik aanraden een keer een gratis intake-gesprek aan te vragen.' Jim

  • Comments(0)//www.talent-op-1.nl/#post5

ILse, 17 jaar

ErvaringenPosted by Gemma Steemers Sun, January 13, 2013 19:50:26

"Ik vond het talentenspel echt heel leuk, maar ook leerzaam om te doen. Je komt achter dingen die je stiekem diep van binnen wel wist, maar die je nooit onder ogen hebt gezien.

Feit is, dat als je je zelf iets beter leert kennen, dat je dan ook makkelijker uit belangrijke keuzes komt (profielkeuze, studiekeuze, etc). "

  • Comments(0)//www.talent-op-1.nl/#post4